googlea816cce8f64f56a7.html

Trimmstudio - Billigst i Tyskland.dk

Trimmstudio

For ruhårede hunde

- vi har mange danske kunder

 


 

I 1984 fik jeg min første hund - en West Highland White Terrier. Dengang var racen relativ ubekendt og jeg havde derfor en del problemer med at finde en, som professionelt kunne trimme hunden.

Jeg blev derfor nødt til at køre til Hamburg - hvor hunden kom fra - og få det gjort hos "mor"

Det var lidt langt at køre for en trimning - og jeg besluttede mig derfor selv at lære at trimme hunde selv - hvilket foregik hos Pike, som var en anerkendt opdrætter og trimmer. 

Hen ad vejen kom der trimning af andre racer - og i dag er vi en gruppe, som jævnligt mødes for at udveksle erfaring - og afholde fælles trimdage.

Jeg har den holdning, at man bedst kan lære og blive god og dygtig til sit fag via udstilling - hvor man kan få positiv kritik. Og jeg har således fortsat min lære via ophold i både Tyskland og England hos de bedste trimmere.

Jeg har i 24 år været medlem i TerrierKlubben, som er tilsluttet det tyske kennelsystem. Derudover er jeg medlem af den Danske Terrierklub og den engelske Norfolk- og Westieclub. Igennem disse er jeg i tæt samarbejde med opdrætter og udstillingsfolket.

Med 22 års timmererfaring har jeg således specialiseret mig mest i ruhårede hunderacer.

Trimningen er i dag mere blevet en livfilosofi end egentligt et job. Jeg har utrolig megen glæde i at omgåes hund og se, hvorledes de under mine hænder forvandles til søde veltrimmede hunde.

Meget af min tilværelse handler således om hunde - og som Heinz Rühmann udtalte :


Man kan leve uden hunde - men det lønner sig ikke........

 


 

Birte Wollesen, Flensburger Str.11,  24960 Glücksburg
Telefon: 04631 / 4442766
Handy: 0157 725 494 92

Webpage : Bedste trimning

 

 

 

Godt tilbud

Snyd ikke dig selv

Super Tilbud