googlea816cce8f64f56a7.html

Praktisk information

Praktiske informationer

De sider, hvor der er et lille Dannebrog, taler en eller flere i firmaet dansk.
Er der ikke et Dannebrog, er der ingen, som taler dansk - men langt de fleste fra Nordtyskland forstår dansk - men taler det ikke ret gerne (generte ??)

Råd & 
Fif

De på hjemmesiden angivne råd eller fif er indsendt af brugerne. Vi har ingen ansvar for rigtigheden, brugen, informationerne, evt. lovlighed eller andet.

Se råd fra andre Klik her
Trafikken til Tyskland Klik her
Taler du ikke tysk ??

Hvis du ikke taler tysk - kan du lave en oversættelse her : KLIK - oversættelsen er måske ikke helt korrekt - men meningen kan forstås af en tysker. 
Hvis du skal skrive en mail med en forespørgsel - så kan du bare kopiere den oversatte tekst og sætte den ind i din mail. Marker teksten - tryk CTRL+C - åbne dit mail-program og i teksten trykker du CTRL+V - voila - så er teksten inde i din mail.

Du kan også benytte Google Chrome - og indstille den til automatisk oversættelse.Så er det meste oversat - dog ikke det hele.

Import - hvad må du hjemtage/toldregler Klik her
Tyske helligdage - hvor butikkerne har lukket Klik her
Mail til tysk firma Mange tyske firmaer læser slet ikke deres mails - bl.a. fordi de får så mange Spam-mails - at de ikke gider sortere. Det er ikke for at være uvenlig - men sådan er det bare.
Henvendelse til et tysk firma/butik Det bedste er at ringe - mail duer ikke altid.
Dansk tale Mange firmaer/butikker har en eller flere, som kan dansk - men der er også en del, som kun kan tysk - desværre.....
Husdyr Det er tilladt at tage husdyr med til Tyskland - men husk dit hundepas med vaccinationsattest.
Har du oplevet eller har en erfaring fra Tyskland ?? Skriv til os - og vi giver informationen videre her på hjemmesiden - til gavn for alle Tysklandsbesøgende. 
Klik her
Miljøzoner I mange tyske byer er der indført miljøzoner - og flere og flere kommer til. Flensborg er dog endnu ikke et miljøzone område. Følg med her - hvorvidt du skal have miljøzonekort på din bil
Vinter & vinterdæk Er der sne, snesjap eller is SKAL du have vinterdæk på din bil. Ellers risikerer du en bøde.
Pas
Børn skal fra 1/7 2012 have deres eget pas. Det er ikke nok, at være noteret i forældrenes pas.
Selvom der sjældent er paskontrol - siger loven, at man skal medbringe sit pas, såfremt man er i et andet EU-land.
Har du ikke passet med, kan du risikere en bøde.

 


 

Godt tilbud

Snyd ikke dig selv

Super Tilbud