googlea816cce8f64f56a7.html

Die Locke - Billigst i Tyskland.dk

Die Locke, Flensborg

 

 

Lige så individuel og stilsikker som du selv:
Sådan er den perfekte frisure.

Hos os kan du realisere dit helt eget look. Vores dygtige og erfarne frisører er altid up to date med de nye internationale trends. Vi ved, hvad der er  "en vogue" lige nu. Denne viden kombineret med et godt blik for hvilken personlighedstype du er og hvilken stil, der passer til dig, er den enkle hemmelighed bag vores succes.

"Great Lengths", det er hårforlængelse og hårpåsætning med ægte hår -  helt perfekte human hair extensions. Vi anvender det smukke og enkle system "Great Lengths" til hårforlængelse og hårpåsætning med ægte, naturligt hår. Nyd oplevelsen af kvalitet, vitalitet og livsglæde – med det originale "Great Lengths" hos os i Flensburg.

Kunder og eksperter er vilde med os, således fik DIE LOCKE tildelt den ombejlede trofæ "Top Salon" for anden gang, der uddeles af fagtidsskriftet "Top Hair International". Så du kan være sikker på at komme i gode hænder hos os, i en af Nordtysklands mest fremragende frisører.

Som kunde hos DIE LOCKE får du meget mere end "bare" en perfekt klipning. Kom indenfor, sæt dig ned, slap af. Glæd dig til aromaterapien og hovedbundsmassagen, der er en naturlig del af hvert besøg hos os.


Die Locke Woye GmbH

Grosse Straße 8
D - 24937 Flensburg

Telefon: 0049 461 26006

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
">info(at)dielocke.com

Webpage : Klik her

Du finder os : Her


 

Godt tilbud

Snyd ikke dig selv

Super Tilbud