googlea816cce8f64f56a7.html

Info om leje & lease - Billigst i Tyskland.dk

Leje eller lease bil i Tyskland

 

 

Lej en bil, når du skal sydpå (meget billigere end at køre selv)

- eller måske en autocamper/campingvogn

Leasing af bil er også attraktivt - både den almindelige men også den specielle.


Billeje i Tyskland

Eksempelvis Flensborg er et udmærket sted for billeje, når du skal sydpå. Hvis du regner på, hvad det koster at køre i egen bil sydpå - i slitage, afskrivning og vedligeholdelse - er det sammenlagt meget billigere at leje en bil. Biler i Tyskland koster kun 1/3 af danske priser - og har du eksempelvis kun en mindre bil, kan du med fordel leje en komfortabel stor bil, så turen sydover bliver mere behagelig. Og booker du lang tid før at du skal bruge bilen - bliver det endnu mere fordelagtigt.

Leje af Autocamper eller campingvogn

Der findes masser af firmaer der udlejer autocampere/campingvogne og det koster typisk 6000-8000 kr om ugen i leje afhængig af model og type Autocamper. Campingvogne fåes fra kun 35 Euro pr. dag.
Prisen svinger i øvrigt afhængig af sæsonen, så det er dyrere at leje en autocamper om sommeren end det er om vinteren. Hvis du lejer din autocamper i Tyskland, så er det typisk noget billigere end at leje en tilsvarende model i Danmark. Der er derfor masser af danske firmaer, der har en afdeling med salg og udlejning i fx. Flensborg.


Leasing af bil
Generelt er det billigere at lease en bil i Tyskland. Dels er bilerne billigere generelt - men også momsen på kun 19% gør, at ydelsen bliver lavere.
Få et tilbud fra et tysk leasingselskab og sammenlign det med et dansk - der er helt sikkert penge at spare.


Videre til leje af bil : Klik her eller brug menuen til venstre


Videre til leje af autocamper : Klik her eller brug menuen til venstre


Videre til leasing af bil : Klik her eller brug menuen til venstre

 

 


 

 

 

Godt tilbud

Snyd ikke dig selv

Super Tilbud